2011. december 29., csütörtök

7. fejezet ~ Meddig tart ez a pokol?!

-Jólvan, Akamaru, akkor ahogy megbeszéltük..! - mormogta Kiba.
-Wáhh!! Wáhh!!
Kiba a shurikentartó felé nyúlt, erre Dai' előkapott egy kunait, hogy védekezhessen, de Kiba nem fegyvert vett elő, hanem egy marok füstbombát. Kiba párat Dai' felé hajított.
"A francba ez így nem lesz jó. A szagukat is alig érezni, és látni sem látok. De mivel nincs más mód.."
Dai' leguggolt a földre, formált pár pecsétet majd az egyik kezével finoman megérintette a földet, közben behunyta a szemét.
"Jól van megvagytok..." - mosolyodott el, és abba az irányba ugrott, ahol Kibat sejtette.
-Megvagy!! - kiáltotta és belerúgott a füstbe.
Kiba kirepült a lila ködből, de csak morgott, és nyüszített. Rávicsorgott Dai'-ra, és kész volt újra támadni.
"Ez..nem is Kiba..." - gondolta Dai' amikor mögüle hirtelen kicsapódott a ködből egy ugyanolyan kinézetű srác, mint aki eltalált. Ököllel támadt Dai'-ra, aki viszont játszva hárította az ütéseket.
A földön fekvő Kiba is beszállt a harcba. Mindketten úgy néztek ki, mint Kiba, de mégis vadállat szerűek voltak.
"Valamelyikőjük az a kis öleb lesz. De melyik..?" - gondolta Dai' -  "Miféle technika ez..? Felvették egymás alakjának keverékét. Kiba félig vadállat lett, Akamaru meg félig ember. Bizonyára nem a vicc kedvéért, nem a hasonlóságon lesz a hangsúly. Valami technikához kellhet. Így, hogy egy szintre hozták az erőiket, valószínűleg olyan támadásra várhatok, amit csak ketten, egyenlő erőket képviselve hajthatnak végre. Tehát ha az egyiküket kiiktatom, akkor már nyert ügyem van. De vigyáznom kell. Nyílván a füstbombák azért kellettek, hogy ne láthassak, ellenben nekik biztos jó a szaglásuk és a hallásuk, amíg nekem kevésbé jó, és a füstben a reakció időm is sokkal gyengébb...tehát ha füstbe kerülök akkor gyorsan le kell lépnem."
-Héjj...ha már úgy is kiütünk, elárulnád, hogy találtál meg minket a füstben..? - kérdezte flegmán Kiba, aki már a zsebében érezte a győzelmét.
-Végül is.. ez ellen úgysem védekezhetsz, csak ha van elég eszed. Ez az egyetlen olyan földjutsu, amit képes voltam színvonalasan elsajátítani. Föld stílus Chakra tapintás jutsu. Nem egy bonyolult jutsu, csak megfelelő mennyiségű chakrát kell felhalmozni és a földbe vezetni észrevétlenül. A chakra elvegyül a földdel és összekapcsolódik az élőlényekkel. Így érezhetem meg a chakrátok alapján, hogy hol vagytok, és mennyi chakrátok van, illetve egyenletes-e a chakra keringése. Így érzem, ha jutsuhoz készültök, vagy genjutsu alatt álltok. Tipikus felderítő jutsu. Persze a földbe vezetett chakrának a jórészét elveszítem, tehát nem használhatom túl gyakran se. Hülyeségnek tűnhet, hogy előtted elemeztem ki a jutsumat, de nem lényeges. A meccs eredményén nem fog változtatni.
-A győzelmünket semmi sem vonhatja kétségbe, hmm, Akamaru? - pattogott Kiba, majd a maradék füstbombákat Dai' felé dobta. Olyan sokat dobott, hogy az egész edző terep lila ködben úszott.
"Basszus... ebből nehéz lesz kikeverednem.." - gondolta Daisuke, és jó erősen megmarkolta a kunait és próbált fülelni a legapróbb zajokra. Érezte, hogy egy kicsit remeg a föld. Aztán egyre erősebben.
"Mi a fe..!!" - Dai' gyorsan hátraugrott, de mielőtt a földre érkezett volna, kirobbant valami a földből, pont ott ahol az előbb állt.
-GATSUGAAAA!! - kiáltotta Kiba és Akamaruval együtt megindultak Dai' felé, aki elugrott előlük, de ekkor kettéváltak. A srác alig látott valamit, viszont Kiba és Akamaru pontosan tudta, hogy ő hol van. Csak játszadoztak Daisukeval, aki viszont valami ellentámadáson törte a fejét, miközben próbálta elkerülni őket.
-Jólvan, Akamaru, elég a játszadozásból!
Most az egyikük eltűnt, de a másik megindult a srác felé, aki újra kitért, és néhány shurikent vágott az egyik fél-állat felé, de a fegyverek lepattantak róla.
"Ezt nem csinálhatom örökké, valamit gyorsan ki kell találnom.. ezek ketten darabokra szednek, ha nem vigyázok..!"
Egy darabig a srác képes volt még elugrani az őrült sebességgel pörgő Kiba és Akamaru elől, de mégis ő vétett először egy hibát.
Amikor az egyikük Daisuke felé iramodott, a srác felugrott, és a levegőben védtelen maradt.
Ekkor a háta mögött előtűnt a füstből a másik fenevad és Dai'-t telibe kapta.
- 'csába!! - szorította össze a fogait Daisuke. Az iszonyatos erő a hátába fúródott, a srác pedig a földbe csapódott. Egy kisebb kráter keletkezett körülötte, a szélén pedig Kiba és Akamaru állt, még mindig a fél-állat formában.
-Fenevad utánzás és Gatsuga! Íme a specialitásunk, öcsi. - felelte fölényes mosollyal Kiba.
A gödör alján Daisuke feltápászkodott, de mindene iszonyúan fájt. Köhögött párat, és a szájából folyt a vér, ami egyenletesen csöpögött a porba.
-Itt végeztünk is, Akamaru! - mondta Kiba, és hátat fordított Daisukenak, és a többiek felé ballagott unottan.
"Egy Uchihától azért többet vártam...miféle gyenge harc volt ez..?" - nézte Lee az erdő széléről a tisztáson tátongó lyukat, és az elégedett Kibát.
"Ez az alak komolyan Sasuke rokona? Kész szánalom......mire volt mégis oylan nagy arca??!! " - tette karba a kezét Naruto miközben Dai' felé sétált.
-Hé, te... azthiszem nem akarok megküzdeni veled. Ha Kiba lenyomott, akkor elég szánalmas vagy.. - vetette oda Naruto a gödör szélén állva.
-A fene egyen már meg Naruto!! Annyira azért nem vagyok gyenge!! Te is csak a szerencsédnek köszönhetted, hogy nem így végezted! - méltatlankodott Kiba, majd fejbevágta Narutot.
-Te idióta ezt most mé..!
-Pofa súlyba......veled még nem végeztem...Kiba... - mászott ki melléjük Dai'.
-Ugyan már!! Ne szórakozz... nézz inkább magadra!! Alig élsz.. utálom az ilyen kis pattogókat akik nem tudják, hogy mikor kell feladni végre..
Daisuke nekirontott Kibának. Próbált rést keresni a meglepett ellenfelének a védelmén, amit meg is talált. Kis hadakozás után hasba rúgta Kibát aki nekivágódott egy oszlopnak.
-Nem csak neked vannak ütős jutsuid - mosolyodott el Daisuke. - KageBunshin no Jutsu!
A srác 4 klónt csinált magából, és ketten Kibára vetették magukat, ketten Akamarura. Az egyiküket sikerült lefogni, de a másik belekarmolt az egyik klónba ami megsemmisült.
-I-ilyen nincs - háborodott fel Naruto. - A Kage Bunshin az én specialitásom!! - fonta karba a kezeit majd leült és magába roskadt.
Most már Kibából és Akamaruból is szivárgott a vér, nem is egy helyen. Visszaváltoztak eredeti alakjukba. Két klón lefogta Kibát, egy pedig Akamarut.
- A játéknak most van vége. A technikátokat csak együtt használhatjátok, szóval elég lefogni téged, Kiba és nem is használhatjátok. Lefogni pedig nem kihívás, látva a taijutsudat.
Az igazi Dai' odament a vicsorgó Kibához.
-Vesztettél - mondta majd keményen hasba rúgta Kibát aki berepült a fák közé.
-Ez lehetetlen..hogy képes ekkorát rúgni? - kérdezte Naruto.
Lee Naruto felé fordult és elmondta mi az ábra.
-Nyilvánvalóan chakrát összpontosított a lábába, hogy hatásosabb legyen a rúgás. Sokan használják taijutsuban, hiszen így jóval megnövelik egy rúgás vagy egy ütés erejét. De léteznek olyan fegyverek is, amit kifejezetten úgy fejlesztenek ki, hogy ha chakrát vezet belé a használója, akkor sokkal veszélyesebb lesz, mint egy sima fegyver. Még egy sziklát is képesek lennének vele átfúrni.

Eközben Akamaru keményen beleharapott Daisuke klónjába, ami így eltűnt, de az egyik klón aki nemrég Kibát tartotta, rávetette magát és felemelte.
-Fphehh...nyughass már... - fújt rá Dai' majd eldobta Akamarut, aki nyekkent a földön. - Naruto, Lee, veletek majd máskor, most dolgo...!!
-Mi történt itt, srácok? -  lepődött meg a visszaérkező Gai. - 10 percre megyek el de már szétszedtétek a terepet. Halljam mit csináltatok..?
Mindenki hallgatott, aztán Daisuke megszólalt.
-Kiba kihívott, én meg legyőztem. És most mennék ha nembaj.. - indult volna Daisuke, de Gai megragadta a vállát. Dai' hátrafordult.
-Lehet, hogy Uchiha vagy, de ez nem jogosít fel erre. Mégis mit képzeltetek?! És ha egyikőtök meghal? - háborodott fel Gai.
-Az én hibám Gai sensei! Nem állítottam le őket! - ugrott Gai mellé Lee. Gai hátrafordult és egy hatalmasat lekevert Leenek.
-Óóó Gai sensei! Bocsásson meg kérem!!
-Óóó Lee megbocsátok!!
Lee és Gai egymás nyakába borult és ömlöttek a könnyeik.
"Ezek nem normálisan...jobb ha lelépek." - gondolta Daisuke miközben próbált észrevétlenül lelépni a két szappanoperahős mellől.
-Hojhojhojj!! Nem mész te sehova!! Még nincs vége hallod??!! - ordította Kiba miközben kitámolygott az erdőből.
-Állj csak meg fiatalember! Örülök, hogy kihasználjátok a fiatalság elsöprő erejét, de nem engedhetem, hogy harcoljatok!! - mondta Gai. - És azthiszem mindkettőtökre vár egy kivizsgálás a kórházban. - Nézett végig a véres, ütés nyomokkal tarkított fiúkon.
-Naneee!! - kiáltották egyszerre.
-Nekem mennem kell az akadémiára! - akadt ki Dai'.
-Én pedig küldetésre megyek.. semmi szükségem ellátásra!! - ellenkezett Kiba.
-Csak semmi ellenkezés! Mindketten velem jöttök, vagy nem állok jót magamért! - jött ki a sodrából Gai' és megragadta a srácok karjait, majd eltűntek.
-Tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége. - mondta Ino és Hinatat bevonszolta az erdőbe.
-Vi-viszlát, Naruto-kun, Lee-kun..! -  mondta Hinata majd elnyelték őket a fák.
-Héé várjatok meg! - kiáltotta Naruto. - Viszlát, Bozontos Szemöldök! - ordította Naruto, majd ő is elindult a lányok után a falu irányába.

"A francba.. pár napja vagyok itt és máris nyomhatom az ágyat." - bámulta a plafont unottan Daisuke.
-Szevasz! - lépett be Iruka egy másik emberrel az oldalán Dai' kórházi szobájába. - Hallottam mi történt...de most inkább ne menjünk bele. Gai san szólt, hogy nem tudsz bejönni, és megmondta hol talállak. Nem lenne szerencsés repedt bordákkal császkálni most, inkább Mitsumoto san vállalta, hogy bejön a kórházba, és itt veszitek az anyagot amíg fel nem épülsz. Szóval Mitsumoto, ő Daisuke, Daisuke, ő Mitsumoto. Remélem jól kijöttök majd.. De nekem mennem kell, mert vár az osztály. Viszlát.
-Rendben, viszlát Iruka sensei.
Iruka kiment, és becsukta az ajtót. Dai' még egy pár pillanatig nézte az ajtót majd Mitsumotohoz fordult.
-Szóval, Mitsumoto sensei...hol kezdjük...?