2011. november 6., vasárnap

Bevezető

Na ideje lenne elkezdenem a történetet . . . ^^


A bevezetőhöz annyit, hogy kis barátunk Daisuke, az Uchiha klán sarja (Sasuke unokatestvére) nem volt ott, mikor Itachi egy rejtélyes segítővel lemészárolta a klánt...még ha csak Itachi is végezte el a piszkos munkát, nem csak ő és Madara a felelősek a szörnyűségért...pár évvel később felmerült még egy név. Uchiha Masashi*. . .


"Mért vetemedtek erre? Mi késztette Itachit és Masashit, hogy elpusztítsák azokat, akiknek életüket köszönhették . . ? Mért hagyta Itachi életben kisöccsét . . ?"


A kicsi Dai' pár hónappal volt csak idősebb Sasuke-nél. 5 éves volt, mikor a Felhő országába vitette az apja, hogy ott tanuljon. Bár az egész világ tudott az Uchiha-mészárlásról, Dai' ottani sensei-je és csapattársai igyekeztek megkímélni a hírtől az ifjú Uchihát.


"Bár tudták, hogy a srác Uchiha, egy képességéről senki sem tudott kivéve az apját . . . a titkot a sírba vitte magával, végig azt hitte sosem derülhet ki mire képes a fia, de arra nem számított, hogy már hónapokkal az elmenetele előtt tudott róla."


A jellemzésben olvashattatok egy bizonyos erejéről, ami az Ookami rendan (Farkas-kombó), ahogy Daisuke hívta, elég veszélyes erő, többet árt a használójának, mint segít, ezért érthető ha csak adunak használja egy elveszettnek hitt csatában. De a többi majd kiderül, hiszen elkezdődnek a kalandok!


Nagyjából akkor jön vissza Dai Konohába, mikor a chuunin vizsgának vége lett, és Sarutobi sensei (Sandaime) már eltávozott az élők sorából . . .


*Uchiha Masashi: 2 barátomat megkértem, hogy szerepeljenek a történetben, Masashi chant azért kértem mert ő az NKWT-n a ßestTesóm :$ és mivel egy álomtól vezérelve kezdtem a történetet, be kellett vegyem, hiszen ő is szerepelt abban az álomban :) Ráadásul itt nem is kap kis szerepet, hiszen ő Daisuke nővére, aki segített Itachinak . . .


A másik különleges vendégemről is fogok ilyen kis összesítést írni, ő is NKWT-s bajtársam, Zizi100 ^^
Szóval nyugodtan rohanjátok le őket Privát Üzenetekben itt: http://www.naruto-kun.hu/forum/